Inspiratie...

De Wei Beweegt organiseert in samenwerking met diverse partners inspirerende activiteiten voor deelnemers en belangstellenden.

Deze worden zo'n drie tot vier keer per jaar middels de nieuwsbrief gepubliceerd.

Wat maakt jouw enthousiast, waarin vind jij inspiratie? Voel je vrij om je plaats in te nemen, activiteiten te ondernemen die je voeden en je te ontplooien in de richting en op de weg die jij verkiest.

 

 

 


 

 

'De 'Deel': lezingen en workshops

Yt van der Ploeg van Herberg Het Volle Leven en ik hebben in 2012 het initiatief genomen om 'De Deel' te organiseren: een podium én ontmoetingsplek voor en door geïnspireerde mensen die hun verhaal willen vertellen aan anderen. Om zodoende een moment te creëren van delen en ontmoeten.

Itip lezingen themadagen

Wie een (werkgerelateerde) lezing bezoekt of aan een themadag deelneemt, ervaart direct de visie en manier van werken van het Itip. Het Itip organiseert ze in het hele land. In samenwerking met het Itip organiseer ik regelmatig lezingen en thema- dagen in het Noorden. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Itip-loopbaantrajecten

Wil je je loopbaan meer in overeenstemming brengen met wie jij bent en wat jou inspireert? De mensen van het Itip helpen je graag en bieden een ruim en gevarieerd aanbod, individueel en in groepsverband.

Individuele begeleiding
Loopbaanontwikkeling
Aanbod trajecten
 

 

Activiteiten die je anders laten kijken en ervaren:

Kijk voor het gehele overzicht van recente activiteiten bij 'De Deel' of in de laatste nieuwsbrief