Koersinspiratie voor jongeren; Better Be Me - BBM

BBM is er voor jou om naar jezelf te leren kijken en zin te geven aan je leven. Uitgangspunt bij alles wat we doen is dat jij uniek bent, talenten hebt, maar ook obstakels tegenkomt waarbij een helpende hand welkom kan zijn. BBM helpt je om je eigen antwoord te geven op dat wat er in je leven speelt.

Ben je op zoek, loop je rond met vragen en vind je het lastig om keuzes te maken, voel je je alleen of word je geconfronteerd met situaties die je niet wenst? BBM begeleidt je met jouw vragen op een ervaringsgerichte manier. Dit gebeurt zowel individueel als in groepen. We werken met expressie, lichaamswerk, spel, aandacht en stem.

BBM ondersteunt je om meer vanuit zelfvertrouwen te handelen, zodat je duidelijker kunt maken wat je belangrijk vindt, wat je denkt, wat je wilt en wat je voelt. Dit helpt je om jouw persoonlijke levensweg te volgen.

Als procesbegeleider/coach ben ik verbonden aan Better Be Me in de regio Noord Nederland (agenda)

Ik houd van de ongepolijste (eigen)wijsheid van jonge mensen, ze verrassen en inspireren me. Ik loop graag een tijdje met ze mee. Ik nodig uit te luisteren naar, en te ervaren wat er van binnenuit geantwoord wil worden, voorbij woorden en kennis. Zo fungeer ik graag als koersinspirator om ruimte, richting en plek te vinden voor de eigen(wijs)heid op het levenspad.

contact