Ivonne Duym-Sloot

"Door los te laten ben je in staat te verbinden, door je eigen wantrouwen onder ogen te zien kun je vertrouwen en door te vertragen stel je jezelf open voor wat je beweegt” (Ivonne)

Het is een uitdaging om in de wirwar van keuzes en mogelijkheden van deze turbulente tijd je eigen natuurlijke weg te vinden. Je eigen kleur te laten zien, je eigen geluid te laten horen. Daar is lef voor nodig. Kijk, ervaar en luister wat je kan voeden, wat goed voor je is en wat je beter kunt laten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vertraag je pas, richt je op je binnenwereld. Daar vind je antwoorden. Dan stel je jezelf open als mens, maak je jezelf beginpunt; waar sta je voor, waar wil je naar toe en wie/wat neem je mee, wat breng jij in?
Van deze boeiende zoektocht op mijn levenspad en in mijn loopbaan ben ik zo de waarde in gaan zien dat ik me geïnspireerd heb gevoeld er mijn werk van te maken.

Aandacht voor de mens

Mijn uitgangspunt is aandacht voor de mens. Ik stem zorgvuldig af, luister met aandacht, help mensen ontdekken wat er echt nodig is en geef ruimte om eigen antwoorden te vinden. Mijn werk is mensen inspireren tot bewustwording en te leren genieten van het onderweg zijn.

Natuur als inspiratiebron

Ik voel me nauw verbonden met de 3 Noordelijke provincies, waar ik tot nu toe voornamelijk heb gewoond. De overweldigende natuur om me heen is voor mij een bron van inspiratie voor mijn activiteiten.
Klik hier voor mijn werkervaring.                                                                                       contact